Saturday, May 21, 2011

Si Fake ! tak suke lah wehh :'(

Hanis Hatiqah ??????????


Si Budakk nie nakk kene pijakk dengan aku lahh ! agak2 lah nak amek gambar aku :'(
takk sukee lahh :/ sape pulak yang dengki ngan aku nie , gambar aku pon nak hamekk ,!
akuu bukannye lawa mane ponn ! xyahh lahh nak amekk gambar aku , ! :/
banyakkk dosee lahh budakk niee , menyammpahhh le akuu !
siapp gambar letakk "mee" plakkk , ade yangg akuu maki kau nie kangg !!
ishhhhhh !


nasebb baikk kawan aku prasann budakk nie pakai gmbar aku , kalau takkk :'(
....................................
tahhhhh lee wehhhh :'(
mesti budakk niee org yang aku kenallll , maybe kawan aku , musoh ? mayybee le kann !
bukann nakk tudohh , tapii mungkinnn :'(
senang citerr copyy link tuhh , thenn report ramaii-ramaii :/
hope die buangg gambarr tuhhh :)

MOOD : So Sad lahhh ! first time tengokk budakk gune gambar saye :'(
Kbai :'(

6 comments:

  1. perr ganas lol .. kre hot laa dik niyy ,, cmpai ade jgk owg na fake pic dik .. fuck fake .. owg hudus ar uhh .. btuw gune pic dikk ,,

    ReplyDelete
  2. HEHEHE , tulaaaa ! kite repot ramai2 je , biarr takklehh budakk tuh xleh bukak fb fake tu , kaka report tau :D

    ReplyDelete
  3. singgah bc n3 d sini,jom join segmen...

    ReplyDelete
  4. kejam nyea budak tuh.
    puihh. hehe

    ReplyDelete
  5. HEHEHE , budaa' tu mmg kejamm , :D

    ReplyDelete